Roberti shfaqet nga izolimi, pas kësaj pamje Nora do t’i bie pishman që është ndarë nga ai

Këngëtari i mirënjohur, Robert Berisha ka tash e disa ditë që ka dal nga karantina.Ai ka qëndruar në Qendrën e Studentëve për dy javë pasi ka ardhur nga Stambolli.Roberti e ka dhënë lajmin se e ka bërë testin për koronavirus dhe ka rezultuar negativ, e tashmë është kthyer në shtëpi shtype rek,lamen dhe shiko vi,deon