‘Robin Hood-i shqiptar’, kush ishte Zani Caushi që Romano Prodi i besoi jetën: Sali Berisha është d.ënuar me v.dekje, po bëri lojra i shkoj në Tiranë dhe…(Video)

‘Robin Hood-i shqiptar’, kush ishte Zani Caushi që Romano Prodi i besoi jetën: Sali Berisha është d.ënuar me v.dekje, po bëri lojra i shkoj në Tiranë dhe…(Video)

Në rubrikën “Dikur” do të rikthehemi në vitin 1997, vitin e mbrapshtë kur b.andat në vend mbinin si kërpudha. Por sigurisht një nga më fa.mëkeqet, emri i të cilës edhe sot kujtohet me t.error është ajo e Çoles, me në krye kapon Myrteza Çaushi.
I njohur si Zani, i riu nga Vlora ku gjatë trazirave të vitit 1997, u formuan 5 b.anda, kishte rivalë të fortë shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: