Ronela: E bëra ADN-në dhe më doli se jam 100 për qind k**vë

Ronela: E bëra ADN-në dhe më doli se jam 100 për qind k**vë

Ronela Hajati ka habitur me mbishkrimin që ia la videos së fundit në Instagram.

Ronela Hajati ka ndarë me ndjekësit një video në Instagram, ku u shfaq me kapele dhe shallë të bardhë.

Ajo habiti të gjithë me mbishkrimin që ia la me shaka videos, ku shkruan “Sapo e bëra ADN-në dhe më doli se jam 100 për qind k**vë” shtype rekl,am dhe shikojeni vide,on: