Roza Lati flet për të dashurin: Nuk e them emrin e tij se ma gjuajnë ku*vat të cilat shohin më shumë …(Foto)

Roza Lati flet për të dashurin: Nuk e them emrin e tij se ma gjuajnë ku*vat të cilat shohin më shumë …(Foto)

Roza Lati më në fund ka pranuar publikisht se është në një lidhje dashurie.Ajo ka hedhur një foto në një tavolinë, ku shihen dy gota verë dhe tregon se nuk do e thotë emri ne të dashurit të saj, se do e gjuajnë.“Po me pyesin te gjjthe per te dashurin tim. Por une nuk ja them emrin e as tag nuk i bej, se e di qe do sulen kur*at direkte shtype rekl,am dhe shiko vide,on