Roza Lati/ Zgjohuni o njerez, Mateo eshte perdh.unuar para se te vri.tej, gojen ja kishin mbyllur me tel

Roza Lati/ Zgjohuni o njerez, Mateo eshte perdh.unuar para se te vri.tej, gojen ja kishin mbyllur me tel

Nje video e shperndare ditem e sotme del biseda e bere nga Roza Lati me hallen e Mateos qe humbi jeten mizo.risht nga Klodian Calamani.

Ne biseden qe halla Mateos ben me Rozen i thote qe Mateo eshte perdh.unuar ne menyre br.utale dhe shenjat kane qene evidente dhe sipas saj askush nuk u indinjua nga shteti te tregonte dhe thtoe qe kane qene ato qe kane hetuar ne menyre private.

Ne bisede e siper Roza i thote: Po ai teli ne goje ta permend? Duke lene te kuptohet qe femijes i eshte mbyllur goja me tel.

Po i pergjigjet tezaja e Mateos, permendi te gjitha. Me poshte po ju japim dhe videon e plote.