Rr ëfimi i shqiptares: Si ma mori shoqja burrin, por unë ende mbaj vjehrrin dhe vjehrren e së murë

Një grua na ka rrëfyer historinë e trishtë të jetës së saj, përmes një letre dërguar në faqen tonë në Facebook. Paçka tradhëtisë së të shoqit me mikeshën e saj më të mirë, ajo sërish nuk braktisi familjen.
“Ka dhimbje edhe dhimbje. Por njeriu qenka i fortë. Jam një zonjë 43 vjeçe.
Më kanë martu me shkuesi që kur isha 17 vjeçe. Burrin e kam dashur dhe e dua. Nuk di nëse mka dashur, por them që kemi kaluar mirë deri para 4 vitesh. Kohë kur nisa punë në një fabrikë këpucësh, pas shumë vitesh shtëpiake sepse burrin nga Bushati e kam xheloz.Shoqja ime qe nuk mund as ta …Vazhdo me leximin e tekstit duke $htypur ne vazhdim.