‘Rra’hen’ në emision mes vete burri dhe gruaja, ja reagimi i moderatorit

‘Rra’hen’ në emision mes vete burri dhe gruaja, ja reagimi i moderatorit

Një gjest i papritur ka ndodhur në emision derisa janë ‘rra,hur’ mes vete burri dhe gruaja.Me të parë situatën ka rea,guar edhe moderatori dhe juristja Eni Cobani e cila kishte udhëhequr emisionin ‘Shihemi në Gj,yq’, shkruan Gazeta NewBorn.Një gjest i papritur ka ndodhur në emision derisa janë ‘rr,ahur’ mes vete burri dhe gruaja.Një gjest i papritur ka ndo,dhur në emision derisa janë ‘rr,ahur’ mes vete burri dhe gruaja shtype rekl,am dhe shikojeni: