Rrëfehet 22 vjeçari: Shkova të kërkoja Rritje page te shefja e martuar, por ja ku përfundova… (VIDEO)

Rrëfimi i djalit:I thashë se mendoja se meritoj më shumë page dhe ajo më tha se nuk do që unë ta lë firmën dhe kështu do të më rriste pagën.

Më pas ajo ecte dhe më përkëdhelte flokët dhe më pas më puthi në qafë.

U ktheva nga ajo dhe ne ishim mbi njëri tjetrin, duke u puthur dhe duke u prekur. Ne bëmë seks në dysheme në zyrën e saj dhe ishte e mahnitshme shtippp mbi nerllammenme posht dhe do te shfaqet video e plot.