Rrëfehet Bleona: Ky kryeministër më ftoi në zyrë, e hapi shampanjën dhe…

Rrëfehet Bleona: Ky kryeministër më ftoi në zyrë, e hapi shampanjën dhe…

Trokiti dera, trokitjet ishin të forta, sikur personi kërkonte të sh.qyente derën. U çova, ashtu e trullosur e hapa derën. Po ti ç’ne këtu në këtë orë? Doja të të shikoja tha ai. Nuk shikohen njerëzit në 1 të natës mo burrë plus që pse duhet të më shohësh ti mua. Pa e ftuar, ai tentoi të futej në shtëpi. Më fal po unë nuk të ftova i thashë shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih rrefimin e Bleones.