Rrëfehet lezhianja: Herën e parë që fjeta me të dashurin kam lënë kokrrën e namit, ai po më puthte kur…

Një vajzë ka treguar se si një gjendje jo e mirë shëndetësore e momentin i ka shkatërruar natën e parë me partnerin e saj. Kjo është historia e sikletshme e vajzës.“Edhe unë kam një histori të sikletshme, që në fakt ka shkatërruar herën time të parë me të dashurin që sot e kam të fejuar. Sa ishim lidhur dhe ishte koha kur ai më kishte bindur të isha e tij. Nuk kisha patur eksperienca më parë dhe isha shumë e emocionuar. Nga një anë mezi e prisja atë moment, nga ana tjetër kisha pak turp. Por të dyja këto u harruan kur më ndodhi ajo që më ndodhi sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: