Rrëfehet Policja: Shefin tim edhe me v’ra pak është, Ai është një qelbesirë i ndytë, ja cfarë më bëri ai….

Rrëfehet Policja: Shefin tim edhe me v’ra pak është, Ai është një qelbesirë i ndytë, ja cfarë më bëri ai….

Një vajzë e re duket se ka rënë në ‘gr ackën’ e mas htrimeve për një vend pune më të mirë. Ajo p rovokoj shefin e saj me shpresën se nëse ata lidheshin ai do ti jepte një vend pune më të mirë, por nuk ndodhi kështu, ajo tregon ngjarjen e saj tr agjike që i ka ndodhur ku thot se një ditë Shefi im në zyrën e policis mu afrua afër dukej i çm endur dhe shtipe relamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote kjo police do te habiteni nga sqarimi i saje.