Rrëfen 23vjeçarja Edona: Bër a 3 herë brenda nate me një djal që se njoh, por Pastaj me ndodhi ajo qe…

Jam 23 vjeç,Nuk kam pasur të dashur prej pesë vitesh.Ndihesha e vetmuar së fundmi dhe vendosa të shikoja një djalosh të bukur për lidhje,dhe e gjeta një djalë që ishte shumë i bukur sytë e tij të kaltër të shndritshëm dhe dhëmbët tejet të bukur,dhe pas disa ditëve me të bër a shtype rekl,am dhe shiko vide,one plote duke e hap rek lamen e cila po le nam ne rrjetet sociale dhe mee gjeren te gjithe rjeitn dhe me jgere.