Rrëfen 23vjeçarja Edona: Bër A 3 Herë Brenda Nate Me Një Djal Që Se Njoh,Por Pastaj Me Ndodhi Ajo Qe…

Jam 23 vjeç,Nuk kam pasur të dashur prej pesë vitesh.Ndihesha e vetmuar së fundmi dhe vendosa të shikoja një djalosh të bukur për lidhje,dhe e gjeta një djalë që ishte shumë i bukur sytë e tij të kaltër të shndritshëm dhe dhëmbët tejet të bukur,dhe pas disa ditëve me të bër a shtype rekl,am dhe shiko vide,one plote duke e hap rek lamen e cila po le nam ne rrjetet sociale dhe mee gjeren te gjithe rjeitn dhe me jgere.