Rrëfen Vajza shqiptare: Dola një natë në oborr, kur ç’të shoh? Kunata më bëri të dridhem kur e pash…

Kjo është historia e rrëfyer. “Jam shumë e mërzitur dhe kjo dilemë po më merr frymën.Jam një vajzë pukjane dhe kam një familje të mrekullueshme. Kam një vëlla që s’ma ka kush, me punë të mirë dhe një shkollë që e ka mbaruar me gjitha rezultate maksimale. Një natë dëgjova zhurma në oborr. Thashë çfarë të ketë bërë vaki. Dal dhe kur e pash kunatën me ѕhiкo раmјеt duke ѕhtур hарѕiren mероѕhte se cka rrefen kjo vajze nuk do ju besohet askujt se cfare ka pare! Sht yp ne rke lame dhe lexo lajmin e plote.