Rrëfimi befasues i 41-vjeçares:Vajzën e punësova në kompanine që punoj unë në Prishtinë por shefi po kerkon qe…

Rrëfimi befasues i 31-vjeçares:Vajzën e punësova në kompanine që punoj unë në Prishtinë por shefi po kerkon qe…

Pershendetje faleminderit star.al qe po na e mundesoni qe ti qajme hallet dhe dertet se bashku me te tjeret ne menyre anonime edhe une kam nje hall si te tjeret.

Para nje jave i kerkova shefit qe te pranohet ne pune edhe vajza ime ne kompani ai menjeher tha po pro para 3 ditesh shefi me ftoi ne zyre urgjent ai me tha pasi qe ta pranova vajzen ne pune shtipe hapsiren meposhte dhe shiko pamjet.