Rrëfimi Egzonës: Isha në orarin e punës, Por shikoni se çka më b.ëri kolegu ai është..

Rrëfimi Liridonës: Isha në orarin e punës, Por shikoni se çka më b.ëri kolegu ai është. Unë jam 25 vjec dhe kolegu është 28 vjec. Punojmë në të njëjtën ndërtesë dhe shpesh kemi kontakt me njëri­tjetrin.Ai nisi të flirtonte me mua. Më tha se ishte i fejuar dhe i lumtur. Do martohen vitin e ardhshëm, por ai tha se jeta e tyre seksualee nuk ishte dhe aq mirë Ishte i sjellshëm dhe kalonte kohë me mua për të më njohur.Para disa kohësh më kishte thënë një herë të kryenim marrëdhënie, por unë e refuzova. ……Shtiyp R3kl.amen me poshte dhe shiko vijdeon e plote.