Rrëfimi i Gold AG për humanistin Halil Kastrati, reperi shpërthen në lot (VIDEO)

Rrëfimi i Gold AG për humanistin Halil Kastrati, reperi shpërthen në lot (VIDEO)

Gold AG është emër shumë i dashur për publikun.Ai njihet edhe për karakterin e tij human, shumë shpesh ka ndihmuar familjet në nevojë, shkruan veqshqip.info

Reperi shumë shpesh është parë bashkë edhe me humanistin Halil Kastrati, me të cilin ka ndihmuar shumë nevojtarë.

Së fundi, ai ka ndarë me ndjekësit në Instagram një intervistë ekskluzive ku flet për humanistin Halil Kastratin shtipe relamen meposhte dhe shiko pamjet meposhte.