Rrëfimi I Gruas Së “Sandokanit”: Në Ditën E Dasmës E Veshur Si Nuse Ika Në Mal

Rrëfimi I Gruas Së “Sandokanit”: Në Ditën E Dasmës E Veshur Si Nuse Ika Në Mal

Sanie Rexha, bashkëshortja e Abedin Rexhës, ka folur për 22 vjetorin e përballjes së parë mes UÇK-së dhe forcave serbe në Vojnikë të Skënderajt.Ajo ndër të tjera ka folur për ditën e dasmës së saj më Abedin Rexhën të cilën e ka quajtur “dasëm ilegale”.“Pasi ilegalisht jemi kthy ne Kosove, kemi bon një dasmë ilegale. Me pas erdhën forcat serbe, unë dhe Abedini jemi detyru të ikim. Na kemi ike kemi dale ne mal. Unë isha e veshur si nuse kur dola në mal. Me kujtohet ai moment kur kane hy policia serbe unë kam kcy për dritare dhe jam largu nga shtëpia”, ka thënë Rexha në T7…..per me shum shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull nuk do te zhgenje heni