Rrëfimi i Lolës befason të gjithë: Burri më pranoi edhe pse punoja si…

Rrëfimi i Lolës befason të gjithë: Burri më pranoi edhe pse punoja si…

Me familjen nuk kisha shumë afrimitet. Mami ishte shumë e ftohtë, të dy prindërit me thënë të drejtën. Nuk kam dëgjuar kurrë një fjalë të ngrohtë, zemër, shpirt. Pa i thënë askujt, shkova në Vlorë dhe u nisëm për Itali më gomonë. Unë errësirën e kam frikë, por detin natën është tmerr. Kur mbërriti në Itali e gjeti veten e braktisur. Ai që i kishte ofruar botën, tani po e njihte me ferrin. Ishte një shtëpi që kishte dhe vajza të,.,shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeon