Rrëfimi i “nënës beqare”, tregon se si e mashtroi shqiptari: U martua me mua dhe…

Michelle Rawlins, nga Sheffield, ka rrëfyer se si ish-bashkëshorti shqiptar e braktisi në qendrën tregtare, ndërkohë që ajo ishte duke provuar fustanin e dasmës. Tashmë 51-vjeçarja e ka kthyer jetën e saj përmbys dhe është duke e ndarë historinë e saj me gra të tjera për t’i frymëzuar ato të largohen nga marrëdhëniet e dështuara. Michelle rrëfeu se si ajo kishte humbur besimin tek vetja pasi të gjithë nxënësit në shkollë e tallnin për shkak të peshës së saj me p’oshtë shih dehklaraten e saj.