Rrëfimi i një djali nga Shëngjini: U ndava nga ish-gruaja, por kur e pashë sot me një tjetër…

Rrëfimi i një djali nga Shëngjini: U ndava nga ish-gruaja, por kur e pashë sot me një tjetër…

E tillë është edhe historia e dhimbshme e një të riu nga Shëngjini, i cili ende sot po vuan pasojat e një krenarie të sëmurë. Kjo është historia e rrëfyer.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

“Jam fejuar kur isha 29 vjeç dhe jam martuar 31. Ish-nusen e kam marrë me dashuri dhe mendoja se e respektoja shumë, sepse mendoja se ishte vajza perfekte. Por ajo nuk jetoi dot e lumtur me mua.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju