Rrëfimi Tronditës nga Vajza Shqiptare: Jam 27 vjeçare, vjehrri nonstop po me ofendon me fjale,Burri punon ne gjermani…

Një 27 vjeçare rrëfen tmerrin e jetës që ka përjetuar për vite të tëra.

“Isha martuar më mësit në një fshat të thellë të atij rajoni prej nga vija edhe unë”, nis rrëfimin (A.B) Ajo thotë se përkundër dëshirës që të martohet në një qytetet, fati ka dashur që ajo të fejohet e martohet në një fshat të thellë malor. Me burrin kalonim shumë mirë.

Por edhe vjehrri nuk më ka lënë qetë asnjëher, rregullisht më ka ofenduar me fjali para 6 muajsh burri ka shukar ne gjermani me punu por…shtipe hapsiren meposhte dhe shiko pamjet se cfare tregon kjo grua…