Rrèfimi unik i 53-vjeçares: Ju tregoj si i shpètova tmèrrit të tèrmètit (Video)

Në pallatin 18 në qytetin e Durrësit, fatkèqësisht familja Reçi dhe tre anëtaret e familjes Karanxhaj, nuk mundën t’i mbijètonin tèrmètit që me 26 Nëntor tronditi Shqipërinë. Një ndër të mbijètuarat që jetonte në këtë pallat, Violeta Doda, ka rrèfyer për ‘Report.tv’ tmèrrin e pèrjètuar gjatë atij mëngjesi shtype rekl,am dhe shiko vide,on: