Rrëqeth nëna e 28-vjeçaresh shqiptare shtatzënë që dha shpirt nga koronavurusi: O shpirti i mamit, m’u bëre o Zot?!

V d ekja e parakohsme e 28-vjeçares shtatzënë, e shtruar prej disa ditësh në spitalin COVID1, ka t ron ditur jo vetëm familjarët, por gjithë opinionin publik në Shqipëri.

Megjithatë, ata që e ndjejnë më shumë largimin e saj janë familjarët e afërt. Nëna e 28-vjeçares, e tr ond itur nga dhimbja, ka bërë një postim prekës në Facebook. Ajo ka postuar edhe foton e vajzës, ku në pak rreshta shpreh dhi mbjen e madhe që e ka ka pluar.

Ajo shkruan:
U bë dhe shpirti mamiit ëngjëll… o zooot.

Kujtojmë se Emanuela Dalipi, ishte në muajin e pestë të shtatëzanisë dhe ndërroi jetë në op eracion pas he morr agjisë së brendshme që kishte pë suar.