Rrëqethëse/ I riu shqiptar publikon videon nga kamioni për Angli: Qëndruam poshtë 5h, ju rujt Zoti shqipe!

39 persona gjetën vd ekjen në një kamion i cili kishte si destinacion Mbretërinë e Bashkuar si pasojë e temperaturave të ulëta ku ishin strukur. Vik timat kishin kombësi kineze dhe teksa lajmi u përhap me shpejtësi në mediat ndërkombëtare, të gjithë me zemër të ngrirë shpresonin që pjesë e grupit të mos ishte ndonjë i ri shqiptar shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: