RRESPEKT! I vetmi është nga politikanët shqiptarë Albin Kurti që kërkoi h’etim ndërkombëtarë për grupin e Kumanovës

Zotri Kurti ka kërkuar h.etim ndërkombëtarë për rastin e Kumanovës. Ai madje thotë se më 9 dhe 10 maj në Kumanovë, personat që u v.ranë dhe që u k.apën kanë qenë vetëm aktorë, por sipas tij, duhet që para d.rejtësisë të dalin edhe s.kenaristët. “Zotri Kurti ka kërkuar h.etim ndërkombëtarë për rastin e Kumanovës. Ia ka kërkuar Zaevit, nuk e di a është mirë që e them, por atë ditë që ishte në takim i kërkoi kryeministrit tonë” me p’oshtë shihni deklaraten e tij.