Rrihen dy kunata ndermjet vete ne Suharek. Njera perfundon ne Spital

Rrihen dy kunata ndermjet vete ne Suharek. Njera perfundon ne Spital

Dy kunata jan rra.hur ndermjet vete ku njera eshte detyruar te merr mjekim nga spitali.

Policia ka treguar se kjo ngjarje ka ndodhur te dilen ne mesdite.

Pas mosmarrëveshjes, njëra nga kunatat ka telefonuar në polici dhe e ka lajmëruar ngjarjen.Me urdhët të prokurorit, rasti shkon në procedurë të rregullt shtipe relamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote kjo kunata qe ishte ne spital.