Rriten tensionet ShBA-Kinë, anijet amerikane tashmë janë në Paqësor! Lu fta është afër?

Përplasja ushtarake midis SHBA dhe Kinës duket gjithnjë e më e afërt.Përveç koronavirusit ekzistojnë dy fronte të tjerë shqetësues: përplasja detare në Paqësorin Jugor dhe fronti tjetër i 5G.Por skenari më shqetësues është i pari, ai i Koronavirusit.

Siç edhe shpjegon gazeta italiane Il Giornale, pandemia parashikohet të jetë teatri i përplasjes së mundshme ushtarake shtype rekk.lamen shiko vjideo