Rusia lëshon bo.mb.at Fosfor, shka.trr.ojn qytetin për 5 sec. (VIDEO)

Çfarë është një bombë fosforik
bomba moderne fosfor – ky municion avion, të përbërë nga një strehim, një filler karburantit si fosfor të bardhë apo përzierjet komplekse të disa ngarkuar, dhe një mekanizëm për ndezjen e tij. Ato mund të ndahen në dy lloje sipas metodës actuation: në ajër pas impaktit me sipërfaqen. per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte