“S.eksi para garave më bën mirë”/ B.efason Luiza Gega: Kam menduar që ta…(Video)

Vullneti, ushqimi dhe trajnimi janë një faktor mjaft i rëndësishëm për një sportist.Rreth kësaj teme foli edhe rekordmenia shqiptare, atletia, Luiza Gega, e cila në studion e “Ditë e Re” në Rtv Ora tha se ka menduar shpesh ta lë sportin, por nuk mundet. Ajo shtoi se bën rreth 150 kilometra në javë, por dieta e saj ditore nuk i përgjigjet aq sa duhet djegies së madhe të kalorive shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: