S kandal tjetër nga ETC: Shikojeni se ne çfarë kushtet behët transporti i mishit

Një ndjekës i yni ka dërguar një video se si shihen, punonjësit e marketit gjigant ne vendin tonë se si e bëjnë transportimin e mishit, duke mos i plotësuar kushtet e parapara me ligj për transportimin e mallrave te ushqimit, për konsumatoret. Dihet qe kjo kompani, ka përfshirje ne te gjithë Kosovën, dhe se kjo mund te ketë edhe p.asoja f.atale për konsumatoret te cilët konsumojnë p.rodukte pa a.fatë .Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju