Sa e bukur është gruaja e Medës, shikoni fotot e fundit, do iu lë me gojë hapur

Mehdin Përgjegjaj i njohur për opinionin e gjerë si Meda është ndër artistët më të dashur të skenës tonë muzikore.
Meda që një kohë të gjatë ka fituar zemrat e publikut me hitet e njëpasnjëshme dhe tejet të pëlqyera, sa edhe është pjesë e shumë ahengjeve muzikore. Ai poashtu është aktiv edhe në rrjetet sociale, i cili tashmë nuk heziton të shfaq edhe gruan bukuroshe të tij shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni pamjet.