“Sa herë ke shku ne krevat me te?”/ Ky është Noja, djali që futi në sh.err bjonden jetime dhe brunen nga Shkodra

Reagime të shumta ka ngjallur dje në mediat sociale Facebook dhe Instagram një video e mbërritur në redaksinë e JOQ Albania në të cilën duket se si vajza bjonde Margarita Gjoni tor.turon Brisilda Rrokun duke e rr.ahur dhe sha.ntazhuar pasi ka kryer marrëdh.ënie se.ksuale me të dashurin e saj Ndue Preka (Noja).

Në videon ska.ndaloze, ku ushtrohet dh.unë fizike dhe psi.ologjike ndaj vajzës, Gjoni e ka “marrë pe.ng” atë bashkë me disa mike të saj të cilat filmojnë gjithçka në kamera. ‘Bjondja’, pra Margarita, e ka marrë p.eng vajzën dhe i ka thënë se nëse do i nxjerrë zemrën me hanxhar (pjesë kjo që dëgjohet edhe në videon e Pjesës së Dytë).

Ngjarja ka ndodhur në qytetin e Shkodrës ndërsa një qytetar që ka shkruar në redakisnë e JOQ Albania shprehet se i njeh vajzat.

Margarita (e dashura e Nojës) punon si kamariere te “Trëndafili i Bardhë” në Shkodër, lokal në pronësi të Stërkajve.

Ai rrëfen se një pjesë e vajzave që ndodhen në dhomë në momentet e dh.unës ndaj Brisildës janë pros.tituta dhe punojnë në piceri dhe bare. Vetë vajza e dhu.nuar është jetime dhe sipas tij ka nevojë urg.jente për përkrahje dhe mbështetje.

Mesazhi i qytetarit për JOQ Albania:

Kjo bjondja mendon se e ka me tapi ate djalin dhe se s’ka drejt t’a shkoj as ni vajz me te. Une i njoh gjith keta njerze. Te gjith ate djalin nojen gjith. Vidion e Filmon Ni nga vajzat I pjes e tyre jan pro.stitute. Me shum jan vajza qe punoj ne bare dhe piceri. Kjo vajza është jetime kjo si e dhu.nojnë kurse kto vajzat ushtrojnë profesionin kamariere neper lokalet Shkodrës kjo bjondja kjo si i thot t’a xj.erri zemren me hanxhar ne vidjon e dyt edhe ajo kamariere por sa per pro.stitutë ato mundet lirisht me u marr dikush me to me lek e pa lek. Ne ju drejtohena si zgjidhje sepse kjo dh.un eshte e pa to.lerushme dhe pa arsyeshme Mendoj un. kjo bjondja punon te restorantet e sterkajve ne shk Te trendafili i bardhe.