Sa herë qe vijë në Kosovë, më duket se kam ardhur në xhungël, “shpërthen gurbetçari” (Video)

Qytetari kurbetçi Mehdi Krasniqi, për ” Kosova Sot”, tha se në Kosovë nuk ka udhëheqës që mendon për popullin.

“Këtu vetëm 5 për qind e pushtetarëve jetojnë si duhet, kurse 95 për qind e popullit jetojnë në mjerim e skamje”, ka thënë ai.

“Unë për veten time jetoj në Suedi, por sa herë vij këtu në Kosovë, për fatin e keq, më duket vetja se kam ardhur në xhungël”, theksoi ai shtype rekl,am dhe shiko vide,on