Sa meshkuj duhet të ketë kaluar një gemër që të quhet k.u.rvë? Ja si përgjigjen Shqiptarët (Video)

Sa meshkuj duhet të ketë kaluar një femër për t’u quajtur kurvë? Besojeni apo jo, por kjo pyetje i është bërë vajzave dhe grave të Tiranës nga “Zjarr Tv” e përgjigjet e tyre do t’ju shkrijnë së qeshuri. Sakaq në videon e bashkëngjitur lajmit mund të shikoni se si reagojnë gratë e vajzat shqiptare të cilat nurmat i variojnë nga 3 në 10 meshkuj..Shtype rek’lamen qe eshte shfaq nder shkrimim dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju