Salla e dasmës shndërrohet në arenë bo ksi,dasmorët bëhen llom mes veti me gru,shta e karrige…

Dasma është një ndër momentet më të rëndësishme në jetën e një çifti. Madje edhe një ato ditët që mbart emocione të veçanta.Në dasma zakonisht kërcehet dhe dëfrehet për orë të tëra. Mirëpo një video që po qarkullon në rrjet tregon se nuk ka ndodhur kështu në një dasmë në Bosnje-Hercegovinë.shtyp re,klamn dhe shikoje pamjen e plotë.