Sapo mbërrin në Gilan,reperi i njohur Fero go’ditët me ar’më dhe truprojat e tij..

Sapo mbërrin në Gilan,reperi i njohur Fero go’ditët me ar’më dhe truprojat e tij..

Sapo mbërrin në Gilan,reperi i njohur Fero go’ditët me ar’më dhe truprojat e tij.Lila dyshohet të ketë shtë në në drejtim të Shqiprim dhe Shpresim Xheladinit, dy vëllezër të cilët ndryshe njihen si mbrojtja e afërt e reperit Fero ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni videon:Ja dhe video shikojeni si ndodhi: