Sapo u bëra NËNË Pas 15-viteve, kush më uron Zoti i dhënte atë qe i mungon…

Jam nje grua por dua qe te mebetem anonim per shkaqe sigurie, Sod u bera nene per here te pare pas 15 vitesh martes, dhe asnjehere nuk humba shpreesat se nje dite do te kem edhe un femij. Dua qe te ju them cdo gruaje qe te mbaje shpresa se nje dite do te kete femije..Neqoft se doni te me uroni dhe te shihni shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.