Sapo u fejuan vajza hu.mbi jetën, gjesti i të dashurit ka p.rekur mbarë botën. E veshi me fustan dhe i premtoi…(Foto)

Shume e rralle eshte historia e një cifti qe u ndane pa e shijuar ende mire njeri tjetrin, sepse fati i k.eq deri keshtu.I fejuari i vajzes qe hu.mbi jeten ne moshe shume te re, ka vendosur ta respektojë edhe pas v dekjes të dashurën e tij 34 vjeçare. Yang Liu hu.mbi jetën si pasojë e së.mundjes së k ancerit të gjirit. Por i i fejuari i saj, Xu Shinan 35 vjeç, vendosi që të martohej me të ndonëse kishte v dekur ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: