Sara Hoxha tregon arsyen e ndarjes nga Ledioni

’Kur historia jonë u bë publike dhe doli në çdo faqe online, unë isha në gjëndje shoku. Nuk isha gati. Isha vetëm 18 vjeç, në një lidhje me dikë 18 vjet më të madh se unë dhe që punonte në kompaninë time. Jemi ndarë për 3 ditë. Atëherë mendoja që ky ishte fundi. Unë isha njeri shumë privat, ndërkohë kush nuk më shkruante për këtë histori. U futa në gojën e të gjithëve brenda natës, ishte e papritur dhe nuk e kapërdija dot’ u shpreh Sara. Per te pare videon shtyp ne rekl,am