Sara nga Peja dëshiron lidhje të fshehtë me një zotëri ku kërkon vetëm një kusht (Video)

Mirëpo, jashtë shtetit femrat e shfrytëzojnë këtë “aksesor” të tyre për të përfituar sa më shumë, e madje, ka edhe nga ato që punojnë si eskorta, punë e cila ka benefitet dhe anët e saj negative.Jam Sara nga Kosova më saktësisht nga qyteti u bukur i Pejes, e kompletuar…shty pe në njërën prje re k la mave edhe prit 3 seconda per tu shfaqur profili