‘S’dal me fshataret nga liqeni’! Shp.ërthen djali nga Tirana ndaj vajzes: Oj k.urvë unë të bëra njeri …(Foto)

‘S’dal me fshataret nga liqeni’! Shp.ërthen djali nga Tirana ndaj vajzes: Oj k.urvë unë të bëra njeri …(Foto)

Mirëpo, rrjetet sociale kanë arritur deri aty sa po na kontrollojnë edhe vetë ne si njerëz, duke luajtur dhe me ndjenjat tona.

Një i ri është protagonist i një bisede të pazakontë, me një vajzë, që nga se mund të kuptohet mund të jetë e dashura e tij.
Ai ka dërguar bisedën në redaksinë e JOQ, ku tregohet se si nga mesazhi për një ftesë nesër tek liqeni, gjithçka ka përfunduar në s.harje shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: