“S’do puthesh me asnjë?”/Donaldi ngacmon Sarën

“S’do puthesh me asnjë?”/Donaldi ngacmon Sarën

Mbasditen e sotme banorët kanë diskutuar tema të ndryshme,ku Donaldi nuk heshti pa diskutuar edhe rreth marrëdhënies së Sarës me Pajtimin.

Marrëdhënia mes tyre sa vjen dhe po bëhet më interesante.

Donaldi e ngacmoj Sarën duke i thënë se përderisa ata janë deklaruar pse mos të puthen.

“Pse s’do puthesh me asnjë? Fakti që u deklaruat kjo gjë është me detyrim“-i thot Donaldi me shaka.

Sarah nga ana tjeter i thot se ata nuk janë deklaruar çift dhe se thjesht po e shijojnë qëndrimin bashkë.

“Ne nuk jemi deklaruar çift se po ngatërroheni,ne jemi duke e shijuar këtë pjesën këtu brenda,po njihemi por nuk do të thotë që ne të dy jemi te lidhur”,-thot ajo.

Donaldi vazhdon të insistojë me pyetjet e veta duke e vënë atë më shumë në siklet.

Top Channel