“Se ksi është i shpifur”/ Në mes të jetës luksoze në Dubai, rrë fehet “pa dorashka” Dorina Mema (Video)

Dorina Mema ishte e ftuar në studion e “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, për të sqaruar deklaratën e saj të fundit, në të cilën u shpreh se sek si është më i shpifuri, pasi ngatërron marr ëdhëniet njerëzore.
E pyetur nga Bieta, trajnerja e njohur e fitnesit theksoi se për të më e rëndësishme është dashuria që merr dhe jep nga familjarët e jo ak ti se ksual.Dorina e dha një përgjigje edhe për të gjithë ata që shpesh ngrenë pyetje rreth postimeve të shumta dhe jetës luksoze në Dubai shtype rekl,am dhe shiko vide,on: