Se’ks në park, çifti ndër’pritet nga…(Video)

Ngjarja ndodhi në Perth të Australisë. Në pamjet e publikuara nga mediat dallohen njerëzit që kalojnë anash disa metra larg, ndërsa çifti kryen se ks.Videoja duket se është bërë nga një kullë aty afër. E gjithë skena u ndërpre nga një qen, i cili vrapoi në drejtim të çiftit shtype rekl,am dhe shiko vide,on: