“Se*ksi në komunizëm ishte më i mirë?”, Silva Balatadori flet për traumën: Nëna ime nisi të qante kur…

Silva Balatadori ishte pjesë e panelit në “Ftesë në 5”, ku u diskutua rreth studimit të autores Kristen R.Ghodsee, që tregonte se se ksi në komunizëm ishte më i mirë.Sa i përket studimit të mësipërm, Silva jo vetëm që nuk e mbështeti, por tha se në atë kohë njerëzit nuk kanë patur aspak informacion mbi edukatën se ksuale. Thënë këtë, ajo kujtoi dramën e madhe që kishte përjetuar e ëma kur shtype rekl,am dhe shiko vide,on