Selmanaj: o popull, Albin Kurti është njeri më i rr’ezikshëm për Kosovën, ai duhet të…

Ne presim nga presidenti që të kërkojë emrin nga partia e dytë sepse partia e dytë si duket ka dez ertu për themelimin e institucioneve të reja. Ne po presim thirrje nga Presidenti. Takimi i parë besoj do të jetë konsultativ, nuk do të nis e përfundojë aty gjithcka. Më pas LDK, sic ka shprehë gatishmërinë e saj, të marrë përgjegjësi sepse vendi është në situatë jo të lehtë”, ka thënë Selmanaj JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: