Sëm undja po më ”mer shp irtin”, kam 5 vite që nuk shkoj në banjo hist0ria e 23 vjeçares me sëm undjen e rrallë që la pa fj alë mjekët

Nuk ka asgjë më të sikletshme se ndjesia që fshikëza e urinës mund ‘’të shpërthejë” nga momenti në moment dhe të gjendeni në vendin dhe momentin e gabuar, por në rastin e Pollyanna Love kjo gjë do të kthehej në një torturë të vërtetë. Gjithçka nisi në fillim të 2014-s, kur vajza angleze filloi të kishte problemet e para serioze në traktin urinar ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: