Semi i kërkoi një gotë ujë, banori më i ri i ‘BBV’ e shtang me përgjigjen e tij

Semi i kërkoi një gotë ujë, banori më i ri i ‘BBV’ e shtang me përgjigjen e tij

Igli Zarka siç duket po sjellë një frymë të re brenda shtëpisë. Kjo për arsyen e veprimit të tij të fundit.

Semi i ka kërkuar një gotë plastike ndërsa ai e ka refuzuar duke i thënë të vijë ta merr vetë.

“Leje cig aren dhe hajde mere vetë, unë po ha bukë Semi”, i tha Igli, ndërkohë Arditi ishte pranë tij teksa buzëqeshi me ironi duke shtuar: “E bukur ishte kjo skenë më pëlqeu”.