Sensuale e me “twerk” morën miliona shikime, s’do e besoni dot ku e kanë kopjuar këngën Tayna dhe Dafina

Sensuale e me “twerk” morën miliona shikime, s’do e besoni dot ku e kanë kopjuar këngën Tayna dhe Dafina

Dafina Zeqiri dhe Tayna janë një nga këngëtaret e estradës të cilat morën vëmendje gjatë kësaj vere me këngën e tyre ‘Bye bye‘.Këngë kjo e cila u dëgjua shumë dhe ka arritur një numër shikimesh në kanalin zyrtar YouTube.Krahas këtyre, siç duket edhe tekstin të cilin ato e këndojnë janë bazuar diku. Në vitin 2014 reperet Nil B, Overlorad dhe B Genius e kanë kënduar një këngë me titull ‘Bye Bye’ shtype rekl,am dhe shiko vide,on: